[Afisz. Incipit:] Związek Zawodowy Pracowników Poczt i Telekomunikacji Okręg Gdański zaprasza na radiowy koncert rozrywkowy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 31.03.1951 r. w sali TPPR we Wrzeszczu.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej; 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne