[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaciół Młodzieży Szkół Wyższych dnia 15 listopada ... Tydzień Akademicki na wesoło ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie w sopockim Grand Hotelu.