[Afisz. Incipit] Zawody piłki nożnej o mistrzostwo I Ligi K.S. Włókniarz Łódź - T.K.S. Budowlani Lechia Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach z okazji uroczystego otwarcia sezonu wiosenno-letniego na Wybrzeżu, które miały miejsce 27.03.1955 r. Stadion Z.S. "Budowlani", Gdańsk-Wrzeszcz ul. Traugutta 73.