Baszta przy ul. Za Murami [!] fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1989)
Przedstawia fragment średniowiecznych murów wykorzystanych jako budynek mieszkalny przy ul. Podmurze, ok. 1989 r.