Baszta przy ul. Za Murami [!] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1989)
Przedstawia fragment średniowiecznych murów wykorzystanych jako budynek mieszkalny przy ul. Podmurze, ok. 1989 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Błędnie nadany tyt. na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie