Mitglieder-Verzeichnis der Vereinigung der Niedersachsen im Jahre 1925. (Danzig : [wydawca nieznany], 1925)
Spis członków stowarzyszenia.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.