[Afisz. Incipit:] Okręgowe Mistrzostwa Z.S. Kolejarz w Boksie ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 15-16.05.1954 r. Hala Sportowa K.S. "Spójnia" w Malborku. Udział biorą drużyny: K.S. "Kolejarz" Gdańsk, K.S. "Kolejarz" Gdynia, K.S. "Kolejarz" Malbork, K.S. "Kolejarz" Gdańsk-Trojan. Startują najlepsi zawodnicy zrzeszenia jak: Poleks I, Poleks II, Milewski, Soczewiński, Botcher, Szymański, Ptak, Ulatowski, Włodzimierz Sadowski, Górski.