Teatr cricot 2 ex libris Taranek. - Taranek, Andrzej (1953- ). (1982)
Przedstawia rękę wskazującą palcem na cyfrę 2. Po lewej stronie i u dołu napis: Teatr cricot ex libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.