Teatr cricot 2 ex libris - Taranek, Andrzej (1953- ). ([Gdańsk, 1982)
Przedstawia rękę wskazującą palcem na cyfrę 2. Po lewej stronie i u dołu napis: Teatr cricot ex libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., miejsce wyd., data i technika graf.
Odbitka na bibułce.
Keywords: Cricot 2 -- ekslibris; Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.