Ex Libris Anny Rawskiej / A. Sołtan. - Sołtan, Aleksander (1903-1994) (1962)
Przedstawia gołębia w locie i gałązkę z kwiatami, u dołu napis: Ex Libris Anny Rawskiej. Sygn. aut w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., technika graf. i data.