Ex Libris Richard Schulz - Wenig, Bernhard (1871-1940).; Schulz, Richard ([S.l.], 1900)
W prostokątnej ramce siedzący mężczyzna z otwartą książką na kolanach, w ręce trzyma serce. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Richard Schulz. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. wg sygn. aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.