Torben Betts - Niezwyciężony = Invincible / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2019)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 13.07.2019 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria i opracowanie muzyczne: Jarosław Tumidajski, scenografia i kostiumy: Katarzyna Sobańska i Marcel Sławiński.