Ex Libris Jana Korolko / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1961)
Schematycznie narysowany człowiek stojący pod drzewem, u góry gwiazda i księżyc. U dołu napis: Ex Libris Jana Korolko. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.