Ex Libris Stefana Pągowskiego Architekta Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1967)
Przedstawia wieżę zamkową, napis: Ex Libris Stefana Pągowskiego Architekta. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.