[Afisz. Incipit] W dniu 3 lipca b.r. miliony spółdzielców ... obchodzą swe doroczne święto ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o Dniu spółdzielczości w Gdyni, 1948 rok.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.