[Ekslibris] V[agn] C[lemmensen] [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1972)
Przedstawia mężczyznę w turbanie w latającym kufrze. Wśród gwiazd inicjały V. C. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.