Kronika zapowiedzianej śmierci - David Lindemann : wg powieści Gabriela Garcii Marqueza / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat światowej premiery 5.02.2005 r. Teatr na Targu Węglowym. Reżyseria: Wojtek Klemm.