[Zajazd między Rozewiem a Jastrzębią Górą] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia zajazd Faleza między Rozewiem a Jastrzębią Górą, 1979 r.