[Ulotka. Incipit:] Z okazji obchodów tysiąclecia państwa polskiego na ziemi gdańskiej ... prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej przyznają medal tysiąclecia. ([wydawca nieznany], 1966)
Druk informujący o przyznaniu medalu tysiąclecia.