Ulica Św. Ducha, rzeźby na fasady nowych kamieniczek - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk, 1945)
Przedstawia pracę nad rzeźbami na szczyty kamienic w pracowni rzeźbiarsko-kamieniarskiej przy ul. Św. Ducha, 1953 r.
Tyt. główny i data na pierwszej karcie teki, tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie