[Afisz teatralny. Incipit] Sprawa Moniki głośna sztuka w 3 aktach M. Morozowicz-Szczepkowskiej ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 4.05.1946 r. Miejsce spektaklu: Teatr Dramatyczny Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41.