Gdańsk ul[ica] św. Ducha 48-42/40 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia kamienice nr 48-42/40 przy ul. Św. Ducha w Gdańsku, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie