Ex Libris Stefana Kozłowskiego - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Kozłowski, Stefan (1928-2007). ([S.l., 1957)
Przedstawia kozicę stojącą na skalistym zboczu. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Stefana Kozłowskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i technika graf. Data wg inw. zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.