[Afisz. Incipit] Koło P.P.R. przy Gazowni Miejskiej w Gdańsku urządza dnia 30 sierpnia 1947 roku zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w Domu Kultury i Oświaty przy Gazowni.