Michał Walczak - Piaskownica / Aleksandra Szewczuk. - Szewczuk, Aleksandra (1982- ). ([wydawca nieznany], 2006)
Plakat przedstawienia 8-11.05.2006 r. w sali prób Teatru Wybrzeże. Spektakl kola naukowego studentów Wydziału Wokalno Aktorskiego Akademii Muzycznej w Gdański. Reżyseria: Grzegorz Chrapkiewicz. Na plakakcie naszkicowane postacie dziewczynki i chłopca.