[Afisz teatralny] Franciszek Zabłocki - Zabobonnik : komedia w 3 aktach / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1952)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 18.06.1952 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Kierownictwo lit. i reżyseria Malwina Szczepkowska, scenografia Feliks Krassowski.