[Ekslibris] K[nud] F[ougt] [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1972)
Przedstawia fotel z leżącą na nim latarnią. U dołu z prawej strony inicjały K. F. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.