[Ekslibris] K[nud] F[ougt] - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Fougt, Knud. ([S. l., 1972)
Przedstawia fotel z leżącą na nim latarnią. U dołu z prawej strony inicjały K. F. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Nazwisko aut. wg sygn. aut., nazwisko właściciela wg bibliogr.
Strona, dostęp 16.03.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.