[Afisz teatralny. Incipit] Wojciech Bogusławski - Cud mniemany czyli Krakowiacy i Górale / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1964)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu, które miało miejsce 21-22.07.1964 r. w Operze Leśnej w Sopocie z okazji 20 lat Polski Ludowej.