Nie tylko Kieleckie Seminarium. (Redakcja Wojskowa, 2010)
Teksty wystąpień uczestników seminarium, które zorganizowała Redakcja Wojskowa w ramach XVII Międzynarodowego Salonu Przemysłu Obronnego w Kielcach. Ponadto zamieszczono materiały dotyczące zabezpieczenia technicznego w oddziałach i pododdziałach, związane z eksploatacją akumulatorów, gąsienic oraz program instalacyjny pomocny w obliczaniu stosunku sił walczących stron.