Nie tylko Kieleckie Seminarium. - MSPO 2009 2009 ; Kielce).; Polska. Ministerstwo Obrony Narodowej. Redakcja Wojskowa (Warszawa : Redakcja Wojskowa, 2010)
Teksty wystąpień uczestników seminarium, które zorganizowała Redakcja Wojskowa w ramach XVII Międzynarodowego Salonu Przemysłu Obronnego w Kielcach. Ponadto zamieszczono materiały dotyczące zabezpieczenia technicznego w oddziałach i pododdziałach, związane z eksploatacją akumulatorów, gąsienic oraz program instalacyjny pomocny w obliczaniu stosunku sił walczących stron.
Tyt. z etykiety płyty.
Dod. do nr 1 (2010) czasopism : Przegląd Morski, Przegląd Sił Powietrznych, Przegląd Wojsk Lądowych.
Keywords: Dowództwo wojskowe -- 1990-.; Obrona -- Polska -- 1990- -- konferencje; Pojazdy wojskowe -- konserwacja i naprawy; Polska -- siły zbrojne -- 1990- -- konferencje