Muzyka Polskiego Odrodzenia / Towarzystwo Literackie im. A. Mickiewicza Oddział Gdański. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o wykładzie zoorganizowanym pod protektoratem Polskiej Akademii Nauk w Gdańsku 6.12.1953 r.