[Afisz. Incipit] Obwieszczenie : Starostwo Powiatowe ogłasza werbunek kandydatów do hufców budowlanych i drogowych "Świt". ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rejestracji kandydatów wrzesień 1947 r.