Galeria Sztuki Współczesnej Gdańsk / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia wernisaż w Galerii Sztuki Współczesnej w Gdańsku przy ul. Piwnej 66, 22 kwiecień 1977 r.