Mihail Sebastian - Bezimienna gwiazda = (Steaua fara nume) / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1968)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 27.04.1968 r. w Kościerzynie. Reżyseria: Walerian Lachnitt, scenografia: Marian Kołodziej.