Mihail Sebastian - Bezimienna gwiazda = (Steaua fara nume) - Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Ziemi Gdańskiej, 1968)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 27.04.1968 r. w Kościerzynie. Reżyseria: Walerian Lachnitt, scenografia: Marian Kołodziej.
Keywords: Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia) -- programy; Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza (Gdynia); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.