Ex-Libris Wanda Wereszczyńska W. Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1954)
Przedstawia psa stojącego na tle palety i pędzli. Napis u góry: Ex-Libris, u dołu: Wanda Wereszczyńska. Nazwisko aut. ryte wzdłuż prawej krawędzi.