Ex-Libris Wanda Wereszczyńska - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Wereszczyńska, Wanda (1910-1978). ([S. l., 1954)
Przedstawia psa stojącego na tle palety i pędzli. Napis u góry: Ex-Libris, u dołu: Wanda Wereszczyńska. Nazwisko aut. ryte wzdłuż prawej krawędzi.
Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 27.04.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.