[Afisz teatralny] Kobieta we mgle : sztuka w 3 aktach Michała Rusinka / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1949)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 27.01.1949 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni. Reżyseria i inscenizacja: Iwo Gall.