[Afisz teatralny] Kobieta we mgle : sztuka w 3 aktach Michała Rusinka - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1949)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 27.01.1949 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni. Reżyseria i inscenizacja: Iwo Gall.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.