Ambitne treści edukacyjne na zajęciach dla uczniów z głęboką wieloraką niepełnosprawnością : opis doświadczeń / Sabine Knoblauch. - Knoblauch, Sabine
Zakres i treść: scena z dnia codziennego, rozumienie edukacji, podstawa programowa, podstawy metodyczno-dydaktyczne, elementaryzacja, współtworzony teatr bazalny, stymulacja bazalna, zabawy bazalne, realizacja ofert kształcenia.