[Afisz. Incipit:] Zespół Artystów Warszawskich wystawia ... tylko 1 raz!!! Pierwsze Wiosenne Rendez-Vous tańca, piosenki, muzyki i humoru ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu 26.05.1946 r. w sali kina "Polonia" w Sopocie.