Gdańsk - wyjście z kina "Leningrad" / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1964)
Przedstawia kino "Leningrad", później "Neptun", wyjście z kina od strony ul. Lektykarskiej, nad wejściem mozaika Anny Fiszer, 1964 r.