Książki Jarusia Stryjca 1972 / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1972)
Lwiątko z uniesioną łapą, u góry napis: Książki Jarusia Stryjca 1972, pod wyobrażeniem autograf artysty.