Książki Jarusia Stryjca 1972 - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Stryjec, Jarosław (1965- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1972)
Lwiątko z uniesioną łapą, u góry napis: Książki Jarusia Stryjca 1972, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data i technika graficzna.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.