[Afisz teatralny] Mikołaj Jewreinow - Teatr odwiecznej wojny / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 26.06.1976 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Adaptacja i reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej, muzyka: Andrzej Głowiński.