[Afisz teatralny] Mikołaj Jewreinow - Teatr odwiecznej wojny - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 26.06.1976 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Adaptacja i reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej, muzyka: Andrzej Głowiński.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.