Pieśń na wyjście : w stronę "realu" - Maliszewski, Karol (1960- ).; Szeremeta, Krzysztof (1990- ). (2015)
Recenzja książki: Długi dystans / Krzysztof Szeremeta. Wrocław, 2009.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.