[Zaproszenie. Incipit] Chór kościelny przy kościele Serca Jezusowego w Gdyni zaprasza ... na koncert pieśni religijnych ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na koncert 05.09.1948 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie religijne; Chóry kościelne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne