[Afisz. Incipit] Regulamin Pracy Pracowników Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Braniewie ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz z regulaminem pracy z 1956 r.
Keywords: Braniewo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.